Julebuffet 2019
Ved mindst 25 personer i eget lokale
Forretter
Hvide marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
Kryddersild med æbler og kapers
Stegte julesild med rødbedesalat
Jule-gravad laks med rævesauce
Varmrøget laks med peber og marineret kål
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise og citron
Stegt rødspættefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Varm postej med sprød bacon og ristede svampe
Tarteletter med høns i asparges
Grøntsagstærte med svampe, spinat og frisk-ost
Hovedretter
Frikadeller med sønderjysk hvidkål
Glaseret skinke med brunede kartofler
Andeconfit med syltede æbler og ribs
Sønderjysk kålpølse med hjemmelavet sennep og grønlangkål
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål, hvide kartofler og brun sovs
Rugbrød, franskbrød, grevefedt og smør
Desserter
Julefromage med hasselnød crunch og syltede appelsiner
Europas ris a´la mande med rom-marinerede kirsebær
Kr. 325,- pr. person
Vi tager meget gerne hensyn til allergier, religiøse overbevisninger samt vegetarer og veganere.