Menukortet tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Vi har meget fokus på kvalitets råvarer og går aldrig på kompromis hertil. Ud for retterne er der markeret hvilke retter der er vegetarisk.
Nedenfor ser du menukortet hvor du kan vælge imellem 1 og op til 5 retter. Vores dygtige tjenere har sammensat en vinmenu der fuldender menuen som vi varmt kan anbefale. God fornøjelse og vi ønsker jer en rigtig god aften.
Farseret morkel - trøffel - fromage frais
Errazuriz Estate, Sauvignon Blanc, Aconcagua Valley, Chile
Safran - Parmesan sauce - hvidløg emmulsion - grøn olie
Laforét Blanc AOP, Chardonnay, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
Jordskokke suppe - stegt kammusling - jordskokkechips
Errazuriz Estate, Sauvignon Blanc, Aconcagua Valley, Chile
Koldrøget laks - ruccola - koriander/lime dressing - pastinak chips - mandariner
50* Riesling, Schloss Johannisberg, Rheingau, Tyskland
Perlehøne bryst - skorzonerod - hasselnødder - majs - selleri puré - syltet rødbede - skysauce - pommes rissolées
Ventoux Rouge AOP, Maison Delas Freres, Rhöne, Frankrig
Ovnbagt blomkål - røget mandler - tomater - flødesauce
Laforêt Blanc AOP, Chardonnay, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
Smørstegt kulmule - grønkål chips - pastinak chips - friteret østershatte - sort hvidløg emulsion - pommes puré - hvidvinssauce
Errazuriz Estate, Sauvignon Blanc, Aconcagua Valley, Chile
Langtidsstegt kalveculotte - gulerodspuré - romanesco - kejserhatte - bolsjebeder - pommes fondant - trøffel sauce
Château Morillon Grand Cru, Saint-Émilion, Frankrig
Baked Alaska – citrus sorbet - kokos/ananas parfait - chokolade bund - marengs
Château Martillac, Loupiac AOP, Bordeaux, Frankrig
3 slags ost – blancherede blommer – knækbrød – blåbær marmelade
Fine Tawny Port 10års, Grahams, Douro, Portugal
Pandekager - grand marnier - hasselnødder - appelsin - Vanilje is
Château Martillac, Loupiac AOP, Bordeaux, Frankrig