Gælder fra d. 22. april 2025
Menukortet tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Vi har meget fokus på kvalitets råvarer og går aldrig på kompromis hertil. Ud for retterne er der markeret hvilke retter der er vegetarisk.
Nedenfor ser du menukortet hvor du kan vælge imellem 1 og op til 4 retter. Vores dygtige tjenere har sammensat en vinmenu der fuldender menuen som vi varmt kan anbefale. Er du mere til øl, så har de også sammensat en ølmenu som fungere perfekt til menuen.
God fornøjelse og vi ønsker jer en rigtig god aften.
Laktosefri
Glutenfri
Vegetarisk
Indeholder fisk
Indeholder blød og skaldyr
Hvide asparges velouté – syltet grønne asparges – røget mandler – ramsløgs olie
Rimmet fjord ørred – variation af radisse – kernemælk – peberrods sauce
Kyllinge lever parfait – rabarber & grenadine chutney – ristet brioche
Grillede grønne asparges - hvid asparges puré – fennikel – sprød boghvede –
estragon vinagrette
Stegte kammuslinger – friske ærter – løvstikke olie – tang crumble
Kanin – pinjekerner – skalotteløg – morkelsauce
Alle hovedretter serveres med Pommes rissolées
Tempeh - lune svampe – lune asparges – lun zucchini – jordbær – croutoner –
ramsløg vinaigrette
Pighvar - sæsonens garniture – blåmusling sauce
Glaserede Ibérico svinekæber – kinakål – sæsonens garniture – senneps sauce
Vildtfilet – røget glaskål – jordskokke puré – sæsonens garniture – hindbær
sauce
Vanilje parfait – rabarber sorbet – chokolade bund – marengs
Hyldeblomst – mynte – lime – dild – mandel crumble – rabarber jus
Marengs – jordbær – crème diplomate - bær
Vesterhavs ost – Måneskær – Brillat Savarin – honning ristede valnødder –
rabarber og æble chutney – knækbrød