Menukortet tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Vi har meget fokus på kvalitets råvarer og går aldrig på kompromis hertil. Ud for retterne er der markeret hvilke retter der er vegetarisk.
Nedenfor ser du menukortet hvor du kan vælge imellem 1 og op til 5 retter. Vores dygtige tjenere har sammensat en vinmenu der fuldender menuen som vi varmt kan anbefale. Er du mere til øl, så har de også sammensat en ølmenu som fungere perfekt til menuen.
God fornøjelse og vi ønsker jer en rigtig god aften.
Laktosefri
Glutenfri
Vegetarisk
Indeholder fisk
Indeholder blød og skaldyr
Linser – parmesan chips - panko – sandefjord sauce
50* Riesling, Schloss Johannisberg, Rheingau, Tyskland
Jordskokke chips – forårsløg – hvid asparges - rabarber gelé – estragon sennep
Laforêt Blanc AOP, Chardonnay, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
Friske ærter – feta – mynte – citron – oliven olie
Errazuriz Estate, Sauvignon Blanc, Aconcagua Valley, Chile
Figner – pistacie – honning – basilikum
Pinot Gris AOP, Meyer Fonné, Alsace, Frankrig
Oksemørbrad - Pommes anna – osetra caviar – double fraiche – purløg
Ventoux Rouge AOP, Maison Delas Freres, Rhône, Frankrig
Pocheret æg – estragon emulsion – pinje kerner – radise crudité – fennikel – syltet rabarber
50* Riesling, Schloss Johannisberg, Rheingau, Tyskland
Alle hovedretter serveres med Pommes rissolées
Lamfilet – stegt jomfruhummer – løg variation – sæson garniture – lam jus
Ventoux Rouge AOP, Maison Delas Freres, Rhône, Frankrig
Dampet pighvar og stegt gujons– broccoli – friteret capers – spidskål - tartare sauce
Laforêt Blanc AOP, Chardonnay, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
Sauce verte – parmesan – skalotteløg - spinat
Pinot Gris AOP, Meyer Fonné, Alsace, Frankrig
Kalvemørbard – selleri pure – grønne asparges – sæson garniture - tyttebær demi-glace
Château Morillon Grand Cru, Saint-Émilion, Frankrig
Rabarber sorbet – passionsfrugt parfait –
chokolade bund – marengs
Château Martillac, Loupiac AOP, Bordeaux, Frankrig
Mango & citron kompot – krystaliseret hvid chokolade – vanilje is med olivenolie og havsalt
Château Martillac, Loupiac AOP, Bordeaux, Frankrig
3 slags ost – karameliseret løg – mango chutney med cubical gin – knækbrød
Fine Tawny Port 10års, Grahams, Douro, Portugal