Januar - marts 2025
Menukortet tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Vi har meget fokus på kvalitets råvarer og går aldrig på kompromis hertil. Ud for retterne er der markeret hvilke retter der er vegetarisk.
Nedenfor ser du menukortet hvor du kan vælge imellem 1 og op til 4 retter. Vores dygtige tjenere har sammensat en vinmenu der fuldender menuen som vi varmt kan anbefale. Er du mere til øl, så har de også sammensat en ølmenu som fungere perfekt til menuen.
God fornøjelse og vi ønsker jer en rigtig god aften.
Laktosefri
Glutenfri
Vegetarisk
Indeholder fisk
Indeholder blød og skaldyr
Rilette – fermenteret kirsebær – svampe tuile
Kål - nashi pære – rejer – crouton – gochujang chili
Karameliseret rødbede - rosenvand – jordskokke chips
Okseørbrad - kastanje puré – kantareller – syltet rødkål – hvidløgs crisp
Jomfruhummer haler – estragon skum - appelsin
Navy bønner – skov svampe – crispy salvie – grøntsags glaze
Alle hovedretter serveres med Pommes rissolées
Glaseret Hokkaido - vinter garniture – græskarkerner
Braiseret svinebryst – variation af rødkål – karamelliseret æble – pastinak -
grønkålschips – sky sauce
Lamme ryg - pastinak – gulerødder – syltet skalotteløg – græskar puré –
kantarel sauce
Majroe – saltbagt selleri – savojkål chips - chimichurri
Blodappelsin sorbet – Kahlua parfait –
chokolade bund – marengs
Nødder – saltet karamel – bær ganache – vanilje is
Pære – rødvin – bær – yoghurt is - tuille
Brie de Meaux – Comté – Roquefort Noir - marineret nødder – pære kompot –
knækbrød